Theres Sääf

Hejsan! Jag vill inte spoila något för dig, så du får själv ta reda på vad jag är för någon.

53

365, Vardag Permalink0
Hej på er! Under trean nu så har jag försökt hitta inspiration och motivation till plugg via tumblr. Följer en del som lägger upp tips och fina bilder på sina anteckningar. Något som är mycket populärt är 100 days of productivity som är precis vad det låter som. Man ska alltså i 100 dagar göra någonting produktivt, varje dag. Det här känns väldigt stort och svårt, eftersom jag känner mig själv haha.. Men jag tänker åtminstone försöka!
 
Jag har idag haft naturkunskap och vi pratade om rörelsesystemet, nervsystemet och lite om hjärnan. (Mina försök till att rita hjärnans olika delar är rätt kul att kolla på) Jag har också hunnit tvätta all min tvätt idag, och jag är till och med klar i god tid! Brukar alltid tassa ned vid elva för att hämta sista tvätten.. 
 
Jag har pluggat religion i en och en halv timme hittills. Jag måste skriva klart en del saker så att jag kan plugga ordentligt, så det blir minst en halvtimme till. Innan det ska jag dock dricka lite te, äta en macka och sedan två kiwisar. Är rätt så trött i huvudet nu, så jag behöver en paus!
 
Dag 1/100! Tekoppen är en självklarhet, äggklockan har jag eftersom jag kör med pomodoro tekniken,(25 min plugg, 5 min rast) och mobilen brukar jag lägga långt ifrån mig för att inte bli frestad.
 
Till top