Theres Sääf

Hejsan! Jag vill inte spoila något för dig, så du får själv ta reda på vad jag är för någon.

124

365, Vardag Permalink0
Idag sov jag så otroligt länge, väldigt ovanligt för att vara mig. Hade sovmorgon och sov ända till halv tio. Gjorde amerikanska pannkakor till frukost, och till det hade jag jordgubbar, kiwi och vaniljglass. Lyx! Sen när jag sminkat mig och lockat håret gick jag till skolan. (Med Maggios nya låtar i lurarna, så trippade ju nästan fram)
 
När jag kom hem, nu vid halv fyra istället för fem, så käkade jag två pannkakor som överlevt frukosten. Därefter yogade jag i en timme. Det finns tre olika program man kan köra med min app, och valde nu Mountain (Power). Jag är van vid Desert (flexability/detox) och detta var så jobbigt. Skulle stå i en jättejobbig pose hur länge som helst, så man fick mjölksyra i benen. Går någ tillbaka till min Desert-yoga haha. 
 
Begav mig sedan till Skoghall för att prata med hon som syr min balklänning. Vi tog mått och bestämde färg, och jag bestämde mig för marinblå. Den färgen tog fram min ögonfärg väldigt bra!
 
Nu, när jag och joel käkat sen middag, så är jag supertrött. Hade tänkt kika på en film, men det orkar jag inte nu. Nu blir det lite plugg och fix inför morgondagen. (Inte för att något speciellt händer men) 
 
 
Till top