Theres Sääf

Hejsan! Jag vill inte spoila något för dig, så du får själv ta reda på vad jag är för någon.

Eira Ezter

Fotografi Permalink0
Här har vi en utav våra hundar, Alelunds Eira Ezter. Eira Ezter betyder snöprinsessa, vilket passar väldigt bra på henne. Snö och kyla är vad som gäller för henne och hennes ras. Hon är en Sibirian Husky som är en draghund.
Hon är fem år nu och är väl någorlunda lugn, haha ;) En superhärlig hund! Väldigt fotogenisk också (Y)
 
 

Mobiljakt i skogen

Fotografi Permalink0
Igår gav sig hela familjen ut i skogen för att leta efter pappas mobil som han tappade i förrgår när han va ute i skogen. Vi yrade omkring och tillslut bestämde vi oss för att göra en mysig brasa och ta lite fika. Jag invigde min fjällräven väska också, men jag satte i kamerakudd-saken som sitter i min kameraväska så att inte min utrustning skulle skumpa runt. Plus att jag fick plats med oboyen. 
 
Vi gick åt ett håll medan mamma ringde till pappas mobil. Jag tyckte jag hörde någonting så jag sprang in i skogen och lyssnade efter ljudet. Tillslut hittade jag den! Den var oskadd och fungerade utmärkt!
 

Senare på kvällen åkte vi in till Sunne för att handla och hämta upp Joel som ska fira nyår med oss! 
Så om detta blir det sista inlägget för i år, så önskar jag er ett gott nytt år!
 
 
 
 

En av julklapparna

Fotografi Permalink0
Detta är en utav julklapparna, och också den som jag än så länge har blivit mest förälskad i. Den är helt underbar! Jag beställde den själv så jag visste att jag skulle få den, hehe.. Jag beställde den ifrån Etsy. Den kommer ifrån Indien, och är handgjord samt gjord av getläder! Den luktar lite konstigt men det var mindre än vad jag trodde att de skulle göra. Jag får plats med hela min kamerautrustning(kamerahus, 3 objektiv, 1 extern blixt) och min dator!
Man kan även ta ut skyddskuddarna så att det blir en helt vanlig väska! 
Jag är helt kär i den verkligen. Den kommer att användas flitigt! Så tack kära mamma och pappa!!
 
 
Till top