Theres Sääf

Hejsan! Jag vill inte spoila något för dig, så du får själv ta reda på vad jag är för någon.

Marshmalloows @ Mikaleos

Vardag Permalink0
Glad Valborg fina läsare! Jag kommer att spendera min Valborg i lilla Storfors som ligger mellan Kristinehamn och Filipstad! Jag ska vara med min kära kompis Mikaela och ha det mysigt! Hittils har vi grillat marshmallows och stoppat in dem mellan choklad och mariekex! Supermysigt och jättegott. 
 
Vi har tänkt oss att blogga en massa och planera lite kommande inlägg. 

Ha det fint!
 
 
 

Dom säger

Allmänt Permalink0
Hey! Min kropp är utmattad och trött och sliten efter att jag kommit tillbaka till träningen. Äntligen kan jag träna och må bra, äta som en häst(bästa med träning, ärligt!) och bara kunna va nöjd sen. 
Gick hem efter träningen, vädret va fint och musiken va bra så då tyckte jag att det var onödigt att ta bussen. 
 
I fredags var en fin dag då jag och två kompisar köpte vattenmelon och åt med gaffel och kniv. Det gick sådär men tillslut var den slut! Vi gjorde en gubbe, Klas, utav bestick och vindruvor. Han var micket fiin och sedan seglade han iväg på älven i sin vattenmelonsbåt. 
 
Så jag mår väldigt bra, och jag blev jätteglad när jag gav min pojkvän hans presenter! Köpte ett par skor och sedan ett Siberia V2, Heat Orange headset till honom! 
 
 

Polengänget

Vardag Permalink0
Hey you! Idag ska jag åka tillbaka till Karlstad, måste plugga och dessutom är min säng mycket skönare där, haha!  Åå nu kom jag på att jag kan ju äntligen träna! Har längtat så efter gymmet eftersom jag vart sjuk och sedan åkte jag till Polen. Under de två veckorna har jag bara vräkt i mig godis, så längtar efter lite nyttigheter nu! 
 
Nog om det. Det här är hela Polengänget! otroligt tacksam för att jag fick göra resan med de här människorna. Kunde inte vart bättre!
 
(kommer inte ha internet förens på måndag så kan bli inaktivt här..) 
 
 
Till top