Theres Sääf

Hejsan! Jag vill inte spoila något för dig, så du får själv ta reda på vad jag är för någon.

Kattmys

Vardag Permalink5
Halloj! Hoppas ni haft en bra morgon. Min har varit väldigt lugn och skön. Vaknade upp med båda katterna i sängen, alltid lika underbart. Åt frukost och sedan tog jag en dusch för att tvätta håret. 
 
Nu sitter jag här i min säng och ska förmodligen läsa de sista 100 sidorna som jag har kvar i Femtio nyanser av mörker. Sedan får vi se vad jag ska hitta på idag :) 
 
 

Jordgubbstårta

Vardag Permalink2
Hey you! Idag har jag bakat tårta, efter många om och men. Första tårtbottnen blev nästan kolsvart. Stod att den skulle vara inne i 40 minuter.. Den andra tårtbottnen hade jag inne i 25 minuter, och det var nästan lite för mycket. 
 
Men tillslut blev den god i alla fall, även om det inte var den bästa tårta jag gjort. Jordgubbarna var såklart godast :)
 
 

Testar: Green Detox Smoothie

Vardag Permalink0
Idag testade jag att göra smoothiereceptet som stod på baksidan av detox-burken. Det var väldigt surt i början måste jag erkänna. För mycket citron antagligen. När man väl kommer över det sura så var det faktiskt gott. Det var inte så att den var äcklig, men den var inte heller supergod, förstår ni? Den var alltså helt okej att dricka när man väl kom över det sura. 
 
Ska dricka detta i en vecka nu har jag tänkt mig och se om jag märker någon förändring. En hel sats med denna blev två stora glas, så jag tänker mig att jag dricker den här smooothien två gånger om dagen :) 
 
 
Till top