Theres Sääf

Hejsan! Jag vill inte spoila något för dig, så du får själv ta reda på vad jag är för någon.

90

365, Vardag Permalink0
Hoppas din dag varit bra! Min har varit lugn och bra. Dagen har bestått av att spela Sims, rasta Ezter då och då, försöka få liv i vedspisen samt käka vit choklad. En riktigt mysig dag helt enkelt, som det inte går att säga så mycket om tyvärr!
 
Det är smidigt att ha en katt i närheten när man inser att man inte har någon bild till dagens inlägg. "Findus!" Klick.
 

89

365, Vardag Permalink0
Hej, eller godkväll. Imorse vaknade jag först, så jag tände i spisen och kokade kaffe. Väldigt kallt åt fossingarna på morgonen, innan stugan vaknat till liv. 

Idag har jag åstadkommit mig en tur till Sunne. Jag köpte lite hudvårdsprodukter och en concealer, välbehövligt. Handlade mat och åkte sedan hem. 

Tog med Ezter ut på en 5 kilometers lång, eller kort om man nu vill, promenad. Det var soligt till en början men när det återstod en halvtimme av rundan så öppnade himlen sig och dränkte oss ganska snabbt. Ibland fick vi sällskap av hagel också, vad det nu skulle vara bra för vet jag inte riktigt. 

Nedkyld ställde jag mig i duschen innan det var dags för mat, köttfärssås och spaghetti. Mums! Efter maten så satt jag och päronen i vardagsrummet för att läsa varsin bok. Som pappa sa så var det längesedan det var så tyst i huset som då. Började på sida 43 och hamnade på sida 178, älskar att svepas in i böcker på det viset. Nu är jag dock väldigt trött, så nu ska jag sova. God natt. 

Idag var jag fin, eller tja åtminstone innan vi blev dränkta. 


88

365, Vardag Permalink1
Idag sov jag till tio, jag var så otroligt trött. Hela natten har jag sovit väldigt djupt, och det har varit så skönt. 
 
Någon timme efter frukosten tog jag med mig Ezter ut för en springtur. Idag stod 3,2 km på träningsplanen och det gick väldigt bra faktiskt! Det verkade som att hon tyckte att det var kul, även om det märktes att hennes kondition inte var på topp haha! Hon hängde på väldigt bra, ibland stannade hon för att dricka vatten eller svalka tassarna eller lukta på något. 
 
Idag har vi även haft vänner på fika och efter det åkte vi till Sunne för att besöka mormor. Därefter har det varit väldigt lugnt, något jag faktiskt sett fram emot haha! Nu kikar jag på ett avsnitt av serien The Leftovers, en serie från HBO jag börjat kika på. Den är inte wow, men jag kollar ändå. 
 
Vasen blommorna sitter i har min faster gjort. Kallmålning kallas det, och hon är otroligt duktig.
 
 
Till top