Theres Sääf

Hejsan! Jag vill inte spoila något för dig, så du får själv ta reda på vad jag är för någon.

Äventyr i natten

Fotografi Permalink0
Igår kväll någon gång vid halv tio fick jag en otrolig lust att gå ut och fota. Det var riktigt längesedan jag kände den där: Jag-vill-fota-vad-som-helst-känslan. Jag gav mig ut i mörkret med Joel i telefon, så det inte skulle vara alltför läskigt, och vandrade runt med min kamera. Det spelade ingen roll vad jag tog kort på och jag var inte ute efter att ta bra bilder heller. Bara hålla i kameran. Helt underbart och hoppas känslan kommer oftare!
 
Detta fick jag i alla fall med mig hem.
 
 

Världens bästa föräldrar

Allmänt Permalink4
Något jag säger alldeles för sällan är hur otroligt glad jag är över att ha mina fantastiska päron. De ställer alltid upp för mig, oavsett vad, och ger alltid goda råd. Mina föräldrar bjuder alltid på skratt och glada leenden, och de kan nog tusan allt. 
 
Ni är världens bästa föräldrar och jag älskar er, glöm inte det <3
 
 

Förändringar i håret - slingor

Vardag Permalink1
Äntligen, säger jag bara! Så längesedan jag gjorde något med mitt hår, i alla fall med färgen. Om jag inte minns helt fel var det före balen i nian, vilket är väldigt längesedan, går ju redan andra året på gymnasiet nu liksom!
 
Ville ha en förändring och sa till frisören på Headspot att jag ville bli ljusare, så gav henne lite fria händer och det blev hur bra som helst! 
 
Vad tycker ni?
Före
 Efter
 
 
 
Till top