Theres Sääf

Hejsan! Jag vill inte spoila något för dig, så du får själv ta reda på vad jag är för någon.

Veckans utmaning av Ida Warg

Tips, Träning Permalink3
Denna vecka är jag med i veckans utmaning som min favoritbloggare inom träning håller i. Varje vecka läggs en ny utmaning ut och så kan man kolla på de andra som är med i utmaningen genom hashtaggen #wargpower. Kul och peppande tycker jag! Denna vecka ska man följa ett helt veckoschema och igår var det dags för rumpa och ben. Idag är det överkropp som gäller, pepp!! 
 
Så vill du få inspiration och motivation för träning så kolla in Idas blogg. KLICKA PÅ BILDEN. 
 

Tips: rolig youtuber!

Tips Permalink0
Hejsan allihopa! Hoppas ni har en bra dag, min har varit upp och ned lite, men den blev ju himla bra tillslut. Det kan vi ta någon annan gång, för nu ska jag nämligen tipsa er om en youtuber!
Hon heter Desiré och är lite extra rolig och knasig. Hon vågar tänka outside of the box och bryr sig inte om vad andra tycker när hon t.ex. gör en piruett i korridoren eller helt plötsligt känner för att stå på händer. Helt klart värt att kika in på hennes kanal och prenumerera! 
 
 

Bus i snön

Vardag Permalink1
Hey you! Hur är det? Med mig är det bra för jag har haft ett himla bra lov. Jag sitter i min lägenhet i Karlstad och skriver nu. Varit hemma hela lovet, härligt och underbart. Den första januari kom Joel, hur bra start på året?!
Idag var vi ute och hade kul i snön (<3). Vi gjorde en gigantisk snöboll, eller tja, Joel gjorde en gigantisk snöboll. Jag kollade mest på, ehehe. Tillslut, när vi nästan var framme dit vi ville ha den, så gick den mitt itu. Vi blev väldigt ledsna men var tvungen å förstöra den ännu mer, blockerade ungefär halva vägen där den stod.. 
Sedan packade vi och åkte till Karlstad. Köpte busskort, sa hejdå till Joel och åkte vidare mot Willys för att fylla kylskåpet lite. 
Jag ska ta det lugnt nu, kanske ha lite spa-time. Ansiktsmask, nagelfix och varm dusch? 
Ha det fint och hoppas ni kommer upp ur sängen imorgon, ni som ska upp till skolan. Jag börjar 12:20 så jag kan ligga och dra mig ;)
 
 
Till top