Theres Sääf

Hejsan! Jag vill inte spoila något för dig, så du får själv ta reda på vad jag är för någon.

31

365, Vardag Permalink1
Söndag, å oproduktiva söndag. Jag har åtminstone klarat av att gå på en 30 minuter lång promenad. Har sådan träningsvärk i benen idag, så tänkte att en promenad skulle göra dem gott. 

Jag har kollat på youtube hela dagen i princip, och lagat mat när jag blivit hungrig. Jag hade planerat att städa idag och vika tvätt, men jag orkar helt enkelt inte. 

Nu ska jag fortsätta med att göra absolut ingenting! 


30

365, Vardag Permalink5
Det är alltid lika skönt med helg verkligen. Jag tog upp löpningen igen idag! Har tänkt springa varannan dag, eftersom det var så ofta jag tränade när jag hade ruskigt bra kondis. 
 
Utöver det så har jag skrivit på samhällsuppgiften. Blev klar med områdena kring bostad och privatekonomi, vilket var veckans mål. Jag har även redigerat de bilder jag har hittills till min portfolio. Tänker slänga med de bilder som är bra, men inte tillräckligt bra för att komma med. 
 
Denna bild är GRYM, men hon är inte i fokus. 
Dessa tog jag på Elina när vi båda höll på att frysa till is.
 
 

29

365, Vardag Permalink0
Hallådär! Hoppas ni haft en bra fredag, det har jag haft. Slutade som vanligt jättetidigt så gick hem efter lunchen. Trixade lite inför mitt gymnasiearbete, betalade hyran och lite andra saker. Därefter kom Joel och var med mig i några timmar, innan han skulle åka till Stockholm. Vi åkte till Rud för att storhandla på Pekås, där vi bland annat köpte semlor som vi sedan tryckte i oss. 
 
Vad har jag roat mig med då under kvällen? Jo jag har väl nästan förstört mitt hår haha! Jag började med balsammetoden idag och de rekommenderade att klippa håret för att få en nystart. Jag kollade några klipp på youtube och satte saxen i håret. Ajajaj, gör inte det hemma kids, om ni nu inte är bra på sådant. Nu när håret är spikrakt ser det förjävligt ut. Jag hoppas dock att håret ser bättre ut om jag lockar håret eller om det är vågigt från flätor. MEN så friskt och fint det känns! 
 
Men som sagt, jag skulle inte rekommendera det haha. (tänker icke infoga bild på spektaklet)  
 
 
Till top