Theres Sääf

Hejsan! Jag vill inte spoila något för dig, så du får själv ta reda på vad jag är för någon.

121

365, Vardag Permalink0
Hey guys! Min Valborg har varit väldigt bra, och jag hoppas att er Valborg också varit det. 

Idag har jag pluggat lite inför ekonomiprovet som vi har på onsdag. Jag har även varit ute och gått i skogen med mina päron. Älskar att vara ute och gå i skogen, så mysigt och rogivande. 

På kvällen gick vi över till morfar där vi tände en brasa och åt korv. Någon gång efter nio drog vi iväg i min lilla pärla till Deje. (Av alla ställen haha!) De hade en ganska mesig brasa, men fyrverkerispelet alltså. OJ säger jag bara, aldrig varit med om större och mäktigare! De utnämnde sig själva med att ha "Sveriges största fyrverkerier", och om det är sant vet jag inte men nog nära på skulle jag gissa. Vill definitivt åka dit igen! Lyckades få en bra bild med mobilen, sedan filmade jag och tillslut stängde jag bara av och tog in stunden. 

Något positivt med att vara den som kör är att man ej mår dåligt dagen efter och så får man bensinpengar, winwin! 120

Vardag Permalink0
Hej på er, jag hoppas att er fredag var bra! Min fredag var åtminstone bra. Efter skoldagens slut vid lunch så skulle jag ha åkt till Noortje för att hämta kakor som jag köpt av henne. Tror ni jag kom ihåg det då? Nej, istället blev jag kvar på skolan och kikade på demonstrationen mot att de vill lägga ner särskolans estetlinje. Hoppas verkligen att demonstrationen faktiskt gjorde någon skillnad. 
 
Därefter tog jag min cykel och åkte hem till Joel som redan var hemma. Någon gång innan klockan fem så hade jag packat allt jag behövde. Då skjutsade jag in honom till tåget, och åkte själv vidare mot Ämtervik. (Bilköerna tog otroligt lång tid, tror att jag kom iväg fjärde gången det blev grönt.)
 
Väl hemma mötte jag min kära mor och min fader som igår, fredag, gjorde sin första dag som pensionär! Vi tog det lugnt och åt god mat. Jag hade med mig tvätt hem, så jag började tvätta den. Jag yogade även i en hel timme, och det var så skönt! 
 
Nu ska jag äta frukost, tjingeling!
 
 

119

365, Vardag Permalink0
Idag var en lång dag, men en väldigt bra en! Vaknade väldigt tidigt, men lyckades ändå med att få bråttom innan jag skulle till skolan. Först på schemat stod mössuthämtning! Äntligen har vi fått våra studentmössor! (Dyrt fanskap som man använder en gång, men tjoho antar jag) 

Vi såg även på danstreornas slutproduktion och herregud vad begåvade de är! Otroligt duktiga, alltid lika kul att se deras föreställningar. 

Det började regna på eftermiddagen, och jag hade ingen lust att cykla hem med både mössan och väskan så fick skjuts av Joel efter att han slutade. Vi käkade lite rester från gårdagens tacos inann vi åkte till Bergvik. Jag kikade på bh-ar, och blev väldigt kär i en så jag köpte den. Köpte även torrschampo som jag var i behov av. (Dock otroligt dyr, brukar vanlig batiste kosta 90 kronor?!) 

När vi kom hem skulle jag plugga lite, men ögonen var så tunga. Runt 8 så slocknade jag, i tron om att jag bara skulle vila ögonen lite, och nu vaknade jag upp 2 timmar senare. Så nu ska jag återgå till mitt sovande, natti! 
Till top