Theres Sääf

Hejsan! Jag vill inte spoila något för dig, så du får själv ta reda på vad jag är för någon.

119

365, Vardag Permalink0
Idag var en lång dag, men en väldigt bra en! Vaknade väldigt tidigt, men lyckades ändå med att få bråttom innan jag skulle till skolan. Först på schemat stod mössuthämtning! Äntligen har vi fått våra studentmössor! (Dyrt fanskap som man använder en gång, men tjoho antar jag) 

Vi såg även på danstreornas slutproduktion och herregud vad begåvade de är! Otroligt duktiga, alltid lika kul att se deras föreställningar. 

Det började regna på eftermiddagen, och jag hade ingen lust att cykla hem med både mössan och väskan så fick skjuts av Joel efter att han slutade. Vi käkade lite rester från gårdagens tacos inann vi åkte till Bergvik. Jag kikade på bh-ar, och blev väldigt kär i en så jag köpte den. Köpte även torrschampo som jag var i behov av. (Dock otroligt dyr, brukar vanlig batiste kosta 90 kronor?!) 

När vi kom hem skulle jag plugga lite, men ögonen var så tunga. Runt 8 så slocknade jag, i tron om att jag bara skulle vila ögonen lite, och nu vaknade jag upp 2 timmar senare. Så nu ska jag återgå till mitt sovande, natti! 
Till top